2014. október 9., csütörtök

Karácsonyi ajándék ötletünk: kézzel festett selyemsálak, selyemkendők


Karácsonyi ajándék nőknek

Apró virágos selyemsál - ideális karácsonyi ajándék nőknek

Hal és teknős selyemsál - ajándék a természetet kedvelő nőknek

Indás selyemsál - elegáns ajándék nőknek

Kagylóvilág selyemsál 
Magyaros ajándék Kalocsai motívumokkal

Matyó kert selyemsál - magyar motívumos ajándék nőknek


Egyedi karácsonyi ajándékot keresel nőknek? 


Nézd meg készleten lévő termékeinket és válassz közülük egy csodás darabot!

Mindegyikük külön egyéniség, lelke van, mert emberi kéz alkotta. Csak egy darab létezik belőlük, ezért nem jön szembe az utcán. Azoknak lesz nagy érték, akik szeretik és értékelik a különlegességeket, a kézműves ajándékot és az egyediséget. Ideális karácsonyi ajándék nőknek!

Ezek a lágy esésű, finom kendők, sálak minden nő szívét elragadják. Gyere el műhelyünkbe és válassz személyesen készletünkből.

Add át díszdobozban, így elegáns karácsonyi ajándék válik belőle. A mellékelt használati útmutató segít abban, hogy hosszú ideig szolgálja új tulajdonosát, megőrizve szépségét, fényét. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - karácsonyi ajándék nőknek, kézzel festve 

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése