2014. október 16., csütörtök

Kézzel készített karácsonyi ajándék nőknek - selyem sálak, kendők


Egyedi karácsonyi ajándék nőknek, kézzel festve

Magyaros karácsonyi ajándék nőknek - céges ajándék, üzleti ajándék partnereknek, kollégáknak
Matyó kert selyemsál - egyedi karácsonyi ajándék nőknek
Magyaros motívumokkal megfestett selyem sálaink, kendőink tökéletes üzleti ajándék, céges ajándék partnereknek, kollégáknak. Neves hazai intézmények, vállalatok ajándékoznak évről évre kézzel festett selyemkendőinkből partnereiknek. Ideális ajándék tárgyalásra utazó küldöttségeknek, hiszen könnyű a szállításuk és elegáns megjelenésüknek köszönhetően mindig örömmel fogadják a megajándékozottak. 

Virágos sálak, kendők 

Bazsarózsa selyemsálak - különleges, kézzel készített karácsonyi ajándék nőknek

Bazsarózsa selyemsál - karácsonyi ajándék nagymamáknak, kézzel festve

Rózsa selyemsál - virágos sálak, kendők - ideális karácsonyi ajándék nőknek
A virágot minden hölgy szereti! Nem csak élőben, de selyemsálban, selyemkendőben is népszerű választás vevőink körében. Sosem hervad el, ezért mindig emlékeztet arra, akitől kaptuk. Ideális születésnapi ajándék, karácsonyi ajándék hölgyeknek.

Nonfiguratív selyemsálak - 
minden korosztálynak ideális karácsonyi ajándék
Gyurma selyemsálak - nonfiguratív mintájú selyemsál 

Karácsonyi ajándék nőknek: Táncoló habok selyemsál


Ha nem egyértelmű, hogy a megajándékozandó hölgy szereti-e a magyar motívumokat, vagy melyik a kedvenc virága, akkor ezek a nonfiguratív mintájú sálak, kendők biztosan tökéletes választások! Szép színátmeneteik által elvarázsolják a szemet és a lelket. Ideális karácsonyi ajándék nőknek, akik szeretik az egyediséget és értékelik a kézzel készített ajándékokat.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg készleten lévő termékeinket, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - kézzel készített karácsonyi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges karácsonyi ajándék partnereknek, kollégáknak. Egyedi karácsonyi ajándék nőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése