2014. október 24., péntek

Kézzel készített karácsonyi ajándék nőknek

Egyedi selyemkendők, selyemsálak - 

ideális ajándék karácsonyra nőknek
Magyaros ajándék nőknek

Jászsági motívumokkal díszített selyemkendő
 

Magyaros karácsonyi ajándék nőknek matyó motívumokkal, újraszínezve

Kézzel festett selyemsálak - ideális karácsonyi ajándék nőknek

Szereted a magyar motívumokat? Külföldi rokonnak, ismerősnek, vagy tárgyalópartnernek, üzleti partnernek keresel karácsonyi ajándékot? 

Szeretettel ajánljuk magyar motívumokkal díszített selyem sálainkat, kendőinket, melyek modern színekben, csodaszép hangulatokban készülnek. Egyszerre mai és hagyományőrző, emlékeztet a gyökereinkre. Szép tulipánokkal, virágokkal, levelekkel, bogyókkal díszített sálak. Ideális céges ajándék karácsonyra azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a hagyomány és a modern megjelenés ötvözését.


Virágos női sálak, kendők 

Pitypang selyemsálak - virágos női sálak, kendők karácsonyra

Szerelemfa selyemsál elegáns színekben

Soha nem hervadó virágok - selyemsálakra festve.
A virágot minden hölgy szereti! Hát még, ha mindig megcsodálhatja, hiszen ezek a virágok egész évben virágzanak. Tökéletes választás minden alkalomra, születésnapra, Karácsonyra.
Válassz az alábbi virágos kendők közül:Fiatalos sálak, kendők selyemből 


Modern, fiatalos, dinamikus ajándék karácsonyra: táncoló habok selyemsálak többféle színben

Modern, fiatalos selyemsál drágakövekkel


"Selyemsálat csak a nagymamák és az idősebb hölgyek hordanak!" - ezt a tévhitet cáfolják meg modern, fiatalos sálaink! Nézd meg a választékunkat és válassz közülük karácsonyi ajándékot fiatalabb, dinamikus hölgyeknek, lányoknak is!


Más kultúrák motívumai selyemsálakon

Kelta páva selyemsál a klasszikus motívumok kedvelőinek
Orosz kupolák selyemkendő

Afrikai minták ihlette selyemkendő

A magyar motívumok mellett szívesen kitekintünk más kultúrák motívumai felé is. Ezeket a selyemsálakat, selyemkendőket az orosz, az afrikai és a kelta motívumok ihlették. A mi megközelítésünkben, színvilágunkban készültek. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - kézzel készített karácsonyi ajándék nőknek 

 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése