2014. október 22., szerda

Különleges karácsonyi ajándék nőknek: selyemsálak, selyemkendők kézzel festve

Készletről elvihető egyedi alkotások - 

ideális karácsonyi ajándék nőknek

Különleges és egyedi karácsonyi ajándék nőknek
Kék, az örök sláger - kagylókkal díszített selyemsálak.

Ló rajongóknak ideális karácsonyi ajándék

Magyaros ajándék karácsonyra nőknek, matyó motívumokkal.

Narancsliget selyemkendő - fiatalos karácsonyi ajándék nőknek


Szereted az egyedi, kézzel készült alkotásokat?

Keresd az egyediséget a tucat ajándék helyett! Nálunk olyan különleges, kézzel készült selyemsálakat találsz, melyből mindig csak egyetlen darab létezik! Karácsonyi ajándékodat készletről kiválaszthatod webáruházunkban, vagy óbudai műhelyünkben (2143 Kistarcsa, Boróka út 29.). 

Garantált öröm és meglepetés az átadáskor!

Kiváló választás azoknak a hölgyeknek, akik értékelik és szeretik a kézzel készült emberi alkotásokat, az egyediséget. Azoknak, akik munkahelyükön elegáns kosztümben jelennek meg nap mint nap - elegáns selyemkendőink fantasztikus kiegészítői blúzoknak, blézereknek. 

De tökéletes választás a lazább, sportosabb megjelenéshez is, sőt, modern, geometrikus, absztrakt selyemsálaink fiatalok ízléséhez is illeszkednek.

Maradandó karácsonyi ajándék nőknek


Szeretnéd, ha sokáig emlékezne az ajándékodra és maradandó, hosszú távú élményt adjon a megajándékozottnak? Ezeket a gyönyörű selyemsálakat sokáig hordhatja, 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - különleges karácsonyi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék nőknek karácsonyra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése