2014. november 10., hétfő

Egyedi karácsonyi ajándék kolléganőnek


Virágos sálak, kendők kolléganőknek

Nárcisz sál elegáns színekben  - ideális ajándék visszafogott, elegáns kolléganőnek

Bazsarózsa selyemsál - föld színekben, kiegészítve rózsaszínnel. Ajándék idősebb kolléganőnek

Tulipán selyemsál élénk föld színekben. Ideális kiegészítő barna, bordó kabáthoz.

Liliomok selyemsál sötét színekben, az elegáns hölgyeknek.Mit adjunk karácsonyi ajándék gyanánt a kolléganőnek?

Karácsonyi ünnepség a munkahelyen

Vagy spontán, vagy csapatépítés céljából húzásos módszerrel, de előbb-utóbb kialakul, kinek keresünk karácsonyi ajándékot a kolléganők közül. Ezzel egy időben lázas keresgélés következik, hogy vajon mit és milyen összegben vegyünk a kolléganőnek. 

Ha búcsúajándékot keresünk egy elköszönő kolléganőnek, akkor egyszerűbb dolgunk van, hiszen sokszor többen is összeállunk és együtt egy nagyobb értékű ajándékot tudunk venni a munkatársunknak. Ugyanez a helyzet, ha a kollektíva a főnöknőt ajándékozza meg születésnapja, vagy más alkalom kapcsán. Hozzánk is érkeznek vevők úgy, hogy többen adják össze az ajándék árát, együtt döntik el a motívumot, színeket.

Nagyobb értékű karácsonyi ajándék esetén javasoljuk prémium kollekciónk egyedi alkotásait, melyek igazán kiemelkedő darabok egy elegáns főnökasszony számára is. 

De ha 5-6000 forint körül választanál karácsonyi ajándékot a választott vagy kisorsolt kolléganőnek, akkor ajánljuk figyelmedbe kisebb selyemkendőinket, melyek ugyanúgy egyedi, kézzel készült alkotások, mint a hosszú vagy nagyobb kendők, sálak, de árban kedvezőbbek. 

Nonfiguratív, absztrakt, modern kendők


Ha nem ismerjük kolléganőnk ízlését, hogy mennyire örülne egy virágos kendőnek vagy sálnak, választhatunk neki egy nonfiguratív mintájú sálat is. Szép színátmenetükkel magával ragadó alkotások, és nincs bizonytalanság, hogy szereti-e a virágokat, magyar motívumokat, állatokat, stb. Sokszor asszimetrikus festésűek ezek a sálak, kendők, például egyik színből a másikban mennek át szép fokozatosan, így sokféle ruhához, kabáthoz illeszkednek. Ennek egy nagyszerű példája a közkedvelt Áldás selyemsálunk. 

Nonfiguratív sálak, kendők színátmenetes festéssel - Áldás selyemsálakHa te is szeretnél kolléganődnek karácsonyra egyedi, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék kolléganőnek karácsonyra


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése