2014. november 2., vasárnap

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek: egyedi selyemsálak, selyemkendők kézzel festve

Egyedi ajándék ötletek nőknek karácsonyra

Modern, nonfiguratív selyemsálak szép színátmenetekkel - gyurma selyemsál.

Állatos karácsonyi ajándék nőknek - hal és teknős selyemsál

Különleges, egyedi ajándék nőknek karácsonyra: Áldás selyemkendők többféle színben
Egyedi karácsonyi ajándék nőknek: Szerelemfa selyemkendő

Kézzel készült ajándék nőknek karácsonyra: táncoló habok selyemsál több színben


Kézzel festett selyemkendők, selyemsálak - Különleges karácsonyi ajándék nőknek

Unod már a sablonos karácsonyi ajándékokat? Válassz egyedi selyemsálat, selyemkendőt szeretteidnek

Újra közeledik a karácsony, és vele együtt a dilemma: idén milyen ajándékot adjunk szeretteinknek. Ajándék-keresőknek ajánljuk szeretettel kézzel festett selyemsálainkat, selyemkendőinket, melynek minden nő örül! Igazi különlegességek, hiszen mindegyikből csak egyetlen darab létezik.

Lepd meg karácsonykor egyedi ajándékkal szeretteidet és nézd, hogy örülnek a törődésnek! Ezeket a színpompás sálakat, kendőket egész évben hordhatják, így nem egy múlandó örömöt, hanem folyamatos emléket nyújthatsz nekik. Kézzel, szeretettel készülnek, mindegyik alkotásunknak lelke van. 

Ha értékeled a kézműves alkotásokat, kézműves ajándékokat, nézd meg webáruházunkban a készleten lévő karácsonyi ajándék ötleteinket, sálainkat, kendőinket.

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi karácsonyi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése