2014. november 6., csütörtök

Ötletes és maradandó karácsonyi ajándék nőknek


Az ötletes karácsonyi ajándék minden nőnek

Egyedi selyemkendők nőknek karácsonyi ajándékként

Virágos női sálak, kendők - ideális karácsonyi ajándék nőknek


Biztosra akarsz menni a karácsonyi ajándék kiválasztásakor?


Hogy van-e olyan ajándék, amely biztosan örömöt okoz a megajándékozottnak? Ha egy vérbeli hölgyről van szó, akkor van egy nagyon jó ötletünk. 

A kézzel festett selyemsálak.

Nőknek sálból, kendőből sosem elég! Kell egy az elegáns ruhához, a kabáthoz, az utcai, sportosabb megjelenéshez, a kiránduláshoz, a vásárláshoz, a... nőként mindig találunk okot arra, hogy sálat tekerjünk a nyakunk köré. Én még futáshoz is felveszem, mert fűt, de nem melegszem benne túl és tökéletes az izzadtság elvezetésére is!

Tehát alkalom mindenképpen van arra, hogy hordjuk, ez nem kérdés.

Maradandó karácsonyi ajándék nőknek egész évreMadaras-virágos selyemsál gyönyörű színekben
Nefelejcs selyemsál a virágos minták kedvelőinek. 


Egy jó ajándék nem egyszerűen csak örömöt okoz, hanem hosszútávú örömöt okoz!

Ezek a csodás női sálak, kendők sokáig megőrzik szépségüket, nem fakulnak. Egyedi, kézzel készült alkotások, mindegyikből csak egyetlen darab létezik. Ajánljuk azoknak, akik szeretik és megbecsülik a kézműves munkát, az emberi alkotást. Hosszú távú társukká válik, nem egyszerű használati tárgyuk, hanem védelmezőjük lesz a hidegben, a napsütésben sok-sok évig. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi karácsonyi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése