2014. december 21., vasárnap

Válassz az utolsó pillanatban is egyedi karácsonyi ajándékot!


Még keresed az igazi karácsonyi ajándékot? 

Nálunk még van pár teljesen egyedi, kézzel festett selyemsál - a készlet erejéig válogass kedvedre, hiszen mindenből csak egyetlen darab létezik. 

Nézd meg a készleten lévő alkotásainkat 

és válassz egy szépséges ajándékot!Vigyázat, elkerülhetetlen egyediség!Folyamatosan fogy a készletünk, hála a sok-sok különlegességet kedvelő ajándék-keresőnek. Gyere, és válassz személyesen közülük!


December 22-23-án 11-18 óra között, 
Dec. 24-én 9-13 óra között várunk műhelyünkben (2143 Kistarcsa, Boróka út 29.)
Lótuszvirág selyemsál 

Hal és teknős selyemsál

Matyó kert selyemsál

Pillangómese selyemsál

Léggömbök selyemkendőHa te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - művészi karácsonyi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése