2015. január 14., szerda

Ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, dadusoknak - gyerekrajz selyemkendőn

Bájos és örökre szóló, hordható 

ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek, dadusoknak


Egyedi ballagási ajándék készítése óvónőknek, tanároknak

Bár még csak most kezdődik az év, már kezdenek mozgolódni a szülők, és keresik az idei ötletes ballagási ajándék ötleteket a tanároknak, óvónéniknek, dadusoknak. Már tavaly ősszel voltak olyan gondoskodó, előre látó szülők, akik megkerestek minket az év végi ballagási ajándék ötletükkel. A korábban elkészült ballagási ajándék kendőinket látván továbbgondolták a lehetőségeket, végre elindulhat a fantázia, ki lehet találni az igazán az ovira, sulira, vagy épp az óvónénire, tanárnőre jellemző mintát, formavilágot, színösszeállítást

Hamar elszalad az az 1-2 hónap, főleg a szülők közti egyeztetések, szervezések, ötletelések ideje ez. Tudjuk, hogy ilyenkor általában egy lelkes szülő veszi magához a szervezést: levelez velünk és a többi szülővel, rajta van a felelősség, a nyomás, hogy mindenkinek tetszik-e majd, hogy szép lesz-e a kendő, sál, elkészül-e időben, stb. Ezernyi kérdése van, melyet igyekszünk már előre megválaszolni a ballagási ajándék tanároknak, óvónőknek című aloldalunkon.

Vajon milyen ballagási ajándéknak örülnek a tanárok, óvónénik?

  • Mindenképpen egyénre, illetve ez esetben csoportra szabott az igazi ballagási ajándék: mi az oviból, suliból, a gyerekekből indulunk ki, és figyelembe vesszük a tanárnőt, óvónőt, hiszen ő fogja hordani a selyemkendőt, selyemsálat.
  • Egyedi: kétszer ugyanazt a kendőt, sálat nem készítjük el! Ha megtetszett valamelyik korábbi alkotásunk, például ti is Süni csoport vagytok, akkor is más színekkel festjük meg a kendőt, hogy garantáltan egyedi ballagási ajándék szülessen az óvónéniknek!
  • A gyerekek is hozzájárulnak az óvónéni ballagási ajándékának elkészültéhez: gyerekrajzos selyemkendőink alapján a gyerkőcök rajzai adják, ezt festjük meg selyemkendőn! Az így születő kendő nem csak egy szép kiegészítő, hanem egyben örök emlék is az óvónéniknek.


Ballagási ajándék ötletek tanároknak

Ének-zene tanároknak ballagási ajándék: selyemkendő hangszerekkel


Hangszerekkel megfestett selyemkendő

Történelem tanároknak ideális ballagási ajándék

Eresszétek el a fantáziátokat, és kérjetek tőlünk egyedi selyemkendőt! Lehet irodalomtanároknak könyvekkel, íróasztallal díszített kendő, matematikatanároknak egyenletekkel, táblával, stb. A lehetőségek tárháza végtelen!


Ovis gyerkőcök jeleiből készülő egyedi selyemkendők, selyemsálak

Az óvónéni kedvenc színeivel megfestve az ovis jelek

Sokszínűben is jól mutat


A csoport nevét is megjelenítjük selyemkendőn


Bármilyen egyedi mintával kérhető selyemsálak, selyemkendők

Süni csoport - ballagási ajándék óvónőknek, dadusoknak

Gyerekek rajzaiból készülő ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek

Gyerekek rajzai az oviról és az óvónénikről


Gyerekek rajzai, ahogy magukat látják. Cuki ballagási ajándék óvónéniknek


Gyerekek virágai nevükkel együtt egy szép selyemkendőn

Más színben, más hangulatban, selyemsálon a gyerekek virágaiHa te is szeretnél egyedi ballagási ajándékot készíttetni az óvónéniknek, tanároknak, nézd meg a korábban ballagási ajándékba készült alkotásainkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Kreatív, maradandó és egyedi ballagási ajándék óvónéniknek, tanároknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése