2015. február 23., hétfő

Ajándék nőknek 25. házassági évfordulóra


Rózsaágy selyemkendő

Matyó kert selyemsálak

Indás selyemsálak többféle színben


25. házassági évfordulóra keresel egyedi ajándékot?

Ráadásul egy egyedi ajándék lenne az, amely megdobogtatná társad szívét? Egy maradandó, örök darab, mely emlékeztet kapcsolatotok szépségeire. 

Nézz körül kézzel festett selyemsálaink, selyemkendőink között és válaszd ki életed párjának a legmegfelelőbb színt és mintavilágot. 

  • Találsz nálunk virágos sálakat, kendőket, 
  • ha szereted a hagyományos magyar motívumokat, megtalálod nálunk modern, elegáns színösszeállításokban, 
  • vagy ha absztrakt, nonfiguratív mintákat kedveled szép színátmenetekkel, azt is szívesen festünk!
Kérhetsz új motívumokat is a több mint 240-féle kendőnkön túl! Nézd meg, eddig milyen kendőket terveztünk egyedi megrendelésre!


Ha te is szeretnél 25. évfordulóra kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék 25. évfordulóra


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése