2015. február 25., szerda

Ajándék ötletek kolléganőnekAjándék, búcsúajándék kolléganőnek

Ajándékozd meg kolléganődet egy egyedi, kézzel festett selyemkendővel, selyemsállalMagyar virágzás selyemkendők több színben


Nefelejcs kendő
Ajándék ötletek kolléganőknek az elegáns megjelenéshez

Búcsúajándékot keresel egy nyugdíjba vonuló, vagy munkahelyet váltó megbecsült kolléganőnek?

Köszönjétek meg munkáját egy csodaszép, egyedi selyemkendővel, selyemsállal. Méltó ajándék a szeretett kolléganőnek, hogy emlékezetes maradjon számára a csapat, a kedves munkatársakkal, kollektívával. 

Választhattok készletről is, de kérhettek teljesen egyedi, rá szabott kendőt, sálat is. Ez utóbbi esetben megtervezzük a kendőt, sálat a rá jellemző motívumokkal és megfestjük számára kedvenc színeivel. Így teljesen egyedi, megismételhetetlen ajándékot adhattok neki!

Ha készleten lévő alkotásaink közül választotok, kérhettek rá feliratot, nevet, évszámot, hogy örök emlék maradhasson az ajándék. 

Ha te is szeretnél kolléganődnek kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék kolléganőnek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése