2015. február 27., péntek

Nőnapi ajándék kollégáknak: selyemfestés tanfolyam

Szeretnéd meglepni a női kollégákat egy különleges nőnapi ajándékkal?


Örök élmény és egy szép saját selyemkendő lehet az övék!

Maradandó élményben lehet részük selyemfestés tanfolyamunkon! Ajándékozd meg őket az alkotás örömével, amelyet együtt élhet át a kollektíva!  
Sőt, nem csak egy élménnyel, hanem saját készítésű selyemkendőikkel is gazdagodnak, melyek ideális kiegészítők a munkahelyen és szabadidőben egyaránt. Amikor majd munkahelyükön büszkén hordják a szép alkotásaikat, és egymásra tekintenek benne, mindig eszükbe jut ez a különleges közös alkotó délután.
Még tovább megyek! Különleges Nőnapi akció keretében 5 fő felett az eredeti 10.000 ft-os ár helyett most 8.000 ft/fő áron vehet részt a női kollektíva a kezdő selyemfestés tanfolyamon!
Mindezt az általatok választott időpontban!

Mi lehet ennél szebb nőnapi ajándék a kollégáknak?


Válasszatok a négy kezdő minta közül! Jelentkezzetek erre a különleges ajánlatra e-mailben, telefonon, és gyertek el egy izgalmas alkotó délutánra megfesteni a saját selyemkendőiteket!


Ha te is szeretnél részt venni selyemfestés tanfolyamon, vagy ajándékba adnád barátaidnak, szeretteidnek, kollégáidnak, keresd Nórit a tanfolyam@silkyway.hu e-mailcímen, vagy a 20/929-1011-es telefonszámon! 

Online jelentkezés a kezdő selyemfestés tanfolyamra.

Indián nyár minta

Matyó minta

Trópusi virágok minta

Fatörzs minta

 Nőnapi ajándék kollégáknak - Silkyway selyemfestés tanfolyam 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése