2015. február 9., hétfő

Nőnapi ajándék ötletek

Bazsarózsa selyemsálak 

Pillangómese selyemsál


Kolibris selyemkendő Prémium kollekciónkból

Csigás selyemkendő szép színátmenetekkel

Koi selyemsál Prémium kollekciónkból

Ajándék ötletek Nőnapra - kézzel festett selyemsálak, selyemkendők

Mi az, amiből egy nőnek sosem lehet elég?

Igen, a kendő! 


És ezt nem mi mondjuk, hanem vevőink, akik már sokadik kendőjüket veszik - nem csak nálunk. Köztudott, hogy egy szép kendő feldobja a megjelenést, és az egyszerű, egyszínű öltözék kivirul általa. Ezért a nőknek sok, az aktuális hangulatukhoz éppen illeszkedő kendőre van szükségük, hogy kifejezzék lelki állapotukat az öltözködéssel. 

Lepd meg kedvesedet ezzel az igazán nőies kiegészítővel! Mondd el neki selyemkendővel, hogy mennyire értékeled és tiszteled azt, hogy ő egy igazi NŐ! Köszönd meg, hogy megédesíti a mindennapjaidat! 

Válassz készletünkből, vagy rendelj neki egy szép, egyedi alkotást a kedvenc színeivel!

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.


 Silkyway selyemfestő műhely - művészi nőnapi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése