2015. február 3., kedd

Születésnapi ajándék ötletek nőknek: virágos női kendők, sálak


Egyedi születésnapi ajándék nőknek - tiszta selyemből 

Kézzel festett selyemkendők, selyemsálak a Silkyway selyemfestő műhelytől

Szeretnéd meglepni valami igazán egyedi ajándékkal szeretteidet? Unod már a sablonos ajándékokat, és a gyorsan elhervadó virágcsokrokat?

Mi megfestjük a hölgy kedvenc virágát selyemkendőn! Így egy soha el nem hervadó örök virágcsokrot nyújthatsz át neki. Ideális születésnap, névnapi ajándék nőknek!

Virágos kendőink nagyon népszerűek a hölgyek körében. Készült már tulipán, nárcisz, rózsa, és sok más virágmotívum felhasználásával.
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi születésnapi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése