2015. március 30., hétfő

Ajándék igazgatónőnek

Egyedi ballagási ajándék igazgatónőnek, tanárnőnek


Különböző gyerekrajzokból készült egyedi kendő

Gyerekek virágaiból készült selyemkendő

Szeretnél egy szép, egyedi, maradandó ballagási ajándékot adni a tanárnőknek, igazgatónőnek?


Meglepnéd az osztályfőnököt is egy egyedi alkotással?

Ne keress tovább! Egyedi selyemkendőink közül válassz készletről webáruházunkban, vagy készíttess egy csodaszép, egyedi alkotást, amilyen csak nektek lesz!

Például nagyon kedvelt ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek a végzős gyerekek rajzaiból készült egyedi kendők, sálak! A Gyerekek virágai kendő egy teljesen egyedi alkotás, melynek színeit felár nélkül ugyanúgy megválaszthatod, mint bármely más kendőnk rendelésénél! 

Bármely kendőnkre kérhetsz feliratot, például a mintába beleírjuk a gyerekek neveit, a szegélybe az évszámot, iskola nevét, vagy a tanárnő, óvónő nevét is.

Nézd meg ballagási ajándék ötleteinket tanároknak, óvónéniknek!


A gyerekrajzos kendők az alábbi módon kerülnek árazásra: 


  • alapár (ld. webáruházunkban a ballagási ajándékoknál)
  • rajzok száma, illetve aprólékossága
  • felirat - szavak/nevek számától függően
  • tervezési díj - 1500 ft, egyszeri díj, több kendő esetén eloszlik a kendőkre

Például: 22 fős csoportnak három sál nevekkel: 7.500 ft (alapár) + 1.500 ft (felirat) + 500 (tervezési díj) = 9.500 ft/darab, összesen 28.500 forint.


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ballagási ajándék tanárnőknek, igazgatónőnek, osztályfőnöknek


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése