2015. március 2., hétfő

Ballagási ajándék ötletek tanároknak, óvónőknek


Gyerekek rajzolták ezeket a virágokat az óvónéninek

Egyedi sálak, kendők az ovis csoport nevéből kiindulva

Ballagási ajándék tanároknak, zenetanároknak 
Egyedi selyemsálak gyerekek rajzaival

Gyerekrajzos selyemsálak, selyemkendők


Ballagási ajándék ötletek tanároknak, óvónéniknek


Minden év végén kérdés a ballagásra készülő gyerkőcök szüleinek, hogy vajon mivel lepjék meg az óvónéniket, tanárokat. Mi az a ballagási ajándék, amelynek örülne, maradandó és emlékezteti őt a kedvenc gyerkőceire. 

A mi ötletünk: egyedi, kézzel festett selyemsálak, selyemkendők!

Akár a gyerekek rajzaival is készülhetnek, így szuper kreatív és teljesen egyedi lesz az ajándék! Hát még a meglepetés mekkora, amikor kibontja az óvónéni, és a gyerekek rajzait felfedezi rajta! De a gyerekeknek is érdekes meglepetés, megkeresik rajta a saját kis rajzocskájukat. 
Ha te is szeretnél ballagási ajándékba tanároknak, óvónéniknek kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - egyedi ballagási ajándék tanároknak, óvónéniknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése