2015. augusztus 29., szombat

Családi ajándék ötletek nőknek - egyedi selyemkendő a családtagok rajzaiból


Ötletes és egyedi családi ajándék nőknek

Rajzoljátok meg a leendő kendő mintáit, minden családtag egyet-egyet! Ezek kerülnek majd a kendőre, az általatok választott színekben és elrendezésben! Így egy garantáltan egyedi, csodás kendőt adhattok át az egész család nevében! Mindenki beletesz egy kicsit, és egy örök emlék születik belőle. 

Hát nem szívmelengető a tudat, hogy egy nagy közös, családi együttműködés eredményét viselheti majd a nyakában?A családtagok rajzaiból álló egyedi selyemkendő

Egyedi családi ajándék nőknek - részletek, megrendelés
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - egyedi családi ajándék nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális családi ajándék nőknek születésnapra, névnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Karácsonyra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése