2015. augusztus 26., szerda

Őszi sálak, kendők - selyemből


Matyó kert selyemsál őszi színekben

Rózsaágy selyemkendő romantikus mintákkal

Nárcisz selyemsál 

Pálmalevél selyemsál elegáns hangulatban

Rózsa selyemsál

Spirit selyemsál a modern minták kedvelőinek

Madár lakik... selyemkendő magyar motívumok ihletésében

Őszi sálak, kendők selyemből


Szereted a sálakat, kendőket? Válassz ősszel is kiegészítőként egy-egy csodás selyemsálat az évszaknak megfelelő színekben! Ne feledd: ősszel is lehet, sőt kell színeket hordani! Noha megjelennek a sötétebb színek, barnák, indigókék, szürke, fekete, mégsem kell lemondanod a színekről, hiszen ezek a színek gyönyörű kontrasztot adnak a világosabb, élénkebb színeknek.

A 2015-ös őszi sálak, kendők már megtekinthetők és megvásárolhatók webáruházunkban! Mindegyikből egyetlen darab készül, ezért érdemes lecsapni rájuk! 

Ha a családban születésnap, névnap, házassági évforduló, vagy egyéb más esemény készül, válassz ajándékként egy szép őszi sálat, kendőt! 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

 Silkyway selyemfestő műhely - Őszi sálak, kendők nőknek 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék nőknek 50. születésnapra, névnapra, 25. házassági évfordulóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése