2015. szeptember 8., kedd

Ajándék ötletek nőknek születésnapra

Matyó szívküldi selyemsálak

Tatár motívumos selyemsál

Művészi ajándék ötletek nőknek születésnapra

Szeretnél egy gyönyörű, egyedi ajándékkal kedveskedni párodnak?

Hallottad már azt a mondást, hogy egy nőnek sálból, kendőből sosem elég? Ezt visszajáró vevőink is meg tudják erősíteni! Mi nők minden alkalomhoz, hangulathoz, évszakhoz más-más megjelenést öltünk, melyhez ideális kiegészítő egy-egy selyemkendő.  

Ha egy igazán maradandó, szívmelengető ajándékot szeretnél, válassz egy egyedi alkotást webáruházunkból. Minden darab egyedi, ezért ha nincs készleten a választott alkotás, színeltérés lehetséges, hiszen szemre keverjük a színeket, nem géppel nyomtatjuk. De pont ez adja az egyediségét, mert ugyan ki szeretné, ha szembe jönne az utcán ugyanaz a kendő? 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 


 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek születésnapra


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék nőknek 50. születésnapra, vagy 25. házassági évfordulóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése