2015. szeptember 24., csütörtök

Őszi kendők, sálak selyemből - Új kis méretű selyemkendők készletről

Indián virágok selyemkendő

Matyó szívküldi selyemkendő

Klimt Flöge inspiráció őszi színekben


Őszi sálak, kendők selyemből


Végérvényesen itt van az ősz! Hamarosan tovább hűl a levegő, és egyre inkább igényeljük majd, hogy nyakunkat takarja egy még lenge, de mégis komfortérzetet biztosító, könnyed kendő vagy sál.

De nem csak a hűvösebb idő az apropója a sálak, kendők viselésének, hiszen ezek az egyedi darabok ideális kiegészítői az egyre sötétedő, barnás, kékes, feketés őszi öltözékünknek.

Új kendőink már az őszi hangulatokat adják vissza, ezért megérkeztek a lehajló színek: olivák, szürkés kékek, szürkék, sötétkékek, bordók. Élénkebb vagy pasztell színekkel kombinálva nagyon szép, elegáns hangulatot kapunk.

Nézd meg, mely őszi kendőink kaphatóak azonnal, készletünkből. 
Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

Silkyway selyemfestő műhely - őszi kendők nőknek selyemből 


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék nőknek, vagy 25. házassági évfordulóra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése