2016. június 10., péntek

Irodai, üzleti megjelenés selyem kiegészítőkkel

Az arculat elengedhetetlen eleme minden kisebb és nagyobb cég megjelenésének. Mi nők is ott vagyunk az üzleti életben, a tárgyalásokon, kiállításokon és szeretjük, ha figyelnek ránk. Nem csupán azért, mert értünk a munkánkhoz, hanem mert adunk magunkra, és mi is figyelünk a részletekre. Egy szép sál vagy kendő rafináltan teszi lendületessé és látványosabbá megjelenésünket, anélkül, hogy hivalkodó, vagy tolakodó lenne. Ráadásul a képviselt cég színeit megjelenítve olyan összhangot teremthetünk, ami a partnereinkben is kellemes érzetet kelt. Érdemes kipróbálni :)


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a +36 20 929 1011-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen.

Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése